Najbolj inovativna turistična agencija

Aktivno dolenjsko doživetje

Wellness, kolesarjenje, pohodništvo, cviček, med – raj na zemlji srebrni Sejalec: 2005 Vitarium Spa Clinique, 2008 Matjaževa domačija finalist Sejalca: 2007 Rudolfov splav, 2009 Regijska mreža tematskih poti.

1. DAN:

Prihod v Šmarješke Toplice

2. DAN:

Pohod na Matjaževo domačijo, ogled Hiše s tradicijo in Zgodbe o cvičku, degustacija sestavin cvička. Za tiste z dobro kondicijo nadaljevanje poti do cerkvice sv.Jurija v Grčevju in ogled čudovitih prenovljenih oltarjev ter uživanje v prekrasnem razgledu na dolenjske hribče in polja.

3. DAN:

Dopoldne kopanje in uživanje v svetu savn in masaž, popoldne hoja do družinskega Medenega butika Voglar in degustacija vrhunskih medenih proizvodov. Možnost nakupov.

4. DAN:

Izposoja koles in vožnja po eni izmed Regijskih tematskih poti. Po kolesarjenju kopanje in uživanje v svetu savn in masaž. Na pot se lahko podate sami (z GPS-om) ali vodnikom.

5. DAN:

Celodnevno predajanje izkušeni ekipi zdravilišč, ki bo poskrbela za vašo revitalizacijo in pomladitev. Ali pa izlet v Pleterje, ogled kartuzije in Skansna ter kobilarne Hosta.

6. DAN:

Izbirate lahko med številnimi pohodnimi in kolesarskimi potmi, ali pa se odpeljete do dolenjske prestolnice Novo mesto. Tu se lahko zapeljete po Krki z Rudolfovim splavom, si ogledate staro mestno jedro, Dolenjski muzej in Jakčev dom, stolnico, Breško hišo…

7. DAN:

Zadnji dan lahko izbirate med sprehodi, kolesarjenjem in razvajanju v wellness centru.

8. DAN:

Odhod proti domu.

CENA: 444 EUR/osebo

Cena vključuje: namestitev, polpenzion, program na Matjaževi domačiji in medenem butiku Voglar, najem koles, organizacijo, DDV.

Popusti: 1 otrok do 12 let brezplačno, drugi 50% popust

Posebno darilo: aromakopel Vino Vitarium

POVPRAŠEVANJE