Najbolj inovativna turistična agencija

1. DAN:

Odhod avtobusa ob 3.00 zjutraj in vožnja do Beograda. Spoznali bomo 7000 let staro mesto, ki leži na sotočju dveh rek Save in Donave in na križišču med vzhodom in zahodom. Ogledali si bomo Hišo cvetja, hram Sv. Save, beograjski park Kalemegdan, parlament, mestno hišo, Terazije, gledališče, operno hišo… Nastanitev v hotelu in krajši počitek. Zvečer večerja ob glasbi na Skadarliji ali splavu v restavraciji, ki slovi po odlični hrani in vzdušju. Nočitev.

2. DAN:

Po zajtrku se bomo preko pančevskega mostu odpeljali proti Vršcu. Po prihodu ogled mesta in namestitev v hotelu. Po kosilu sledi vožnja do bližnje vasi Gudurica, vinorodnega področja, kjer si bomo ogledali vinsko klet »Vršački vinogradi«. Tu bomo spoznali njihovo bogato in dolgo tradicijo in poizkusili njihova vina. Po degustaciji bomo obiskali še enega vinogradnika, ki pa nam bo poleg degustacije in ogleda pripravil tudi domačo večerjo ob glasbi. Povratek v hotel in nočitev.

3. DAN:

Po zajtrku vožnja do Novega sada, ogled centra in prosto za kavo in nakupe, nato pa vožnja do petrovaradinske trdnjave, sprehod in ogled. Naša naslednja postaja bodo Sremski Karlovci, kjer bomo obiskali priznanega vinarja, ki nam bo med drugim ponudil znamenito vino bermet, ki so ga imeli v ponudbi tudi na Titanicu. Povratek v Slovenijo, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena: 225 EUR (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: avtobusni prevoz, dve nočitve z zajtrkom v hotelu 3*, kosilo drugi dan, dvakrat večerjo ob glasbi, ogled Vršca, tri degustacije vin, vse oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja.

Doplačilo po želji: kosilo zadnji dan

Opomba: možne tudi 2-dnevne kombinacije s skrčenim programom.

POVPRAŠEVANJE