Najbolj inovativna turistična agencija

1./2. DAN: SLOVENIJA – ČRNA GORA

Zbor potnikov ob 22.00 in vožnja proti hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih nočna vožnja mimo Splita in Dubrovnika (po želji krajši postanek) do črnogorskih plantaž v okolici Podgorice. Najprej si bomo ogledali vinsko klet, se sprehodili med vinogradi in uživali v pogledu, saj se bomo ustavili tudi na »vidikovcu«. V naslednji kleti, ki si jo bomo ogledali, bomo imeli tudi degustacijo 5 vrst vin, nato pa kosilo v restavraciji. Tudi ob kosili nas bodo postregli z vinom. Vsak gost bo dobil buteljko za popotnico. Na poti v hotel se bomo ustavili v Budvi. Čas za samostojne oglede in nakupe, nato pa vožnja v hotel, nastanitev, večerja in prenočevanje.

3. DAN: KOTOR-LOVČEN-CETINJE

Po zajtrku bomo dan namenili celodnevnemu izletu po t.i. »Montenegroturi«. Obiskali bomo Kotor, utrjeno srednjeveško pomorsko mesto, od koder se ponuja najlepši pogled na Boko Kotorsko in si ogledali staro mestno jedro. Naslednji postanek bomo naredili v Njegoših, kjer bomo preizkusili njegoški sir in pršut ter kozarec odličnega vranca. Za konec bomo obiskali Cetinje, nekdanji sedež črnogorskih vladarjev, danes pa muzejsko mesto. Ogled mesta in dvorca kralja Nikole. Povratek proti hotelu, večerja in nočitev.

4. DAN: ČRNA GORA- STON – SLOVENIJA

Po zajtrku odhod in vožnja proti Dubrovniku in Stonu. Predlagamo še postanek v Stonu, kjer si bomo ogledali mesto, obiskali vinogradnika in poizkusili pelješka vina, v domači gostilni pa nam bodo pripravili tudi odlično kosilo. Sledi vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: 259 EUR (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, celodnevni izlet drugi dan (degustacija pršuta in sira, vstopnina v dvorec kralja Nikole na Cetinju), izlet do plantaž, ogled, degustacija, kosilo, buteljka vina, 2 x polpenzion v dvoposteljnih sobah hotel 3*, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV, vodenje in organizacijo

Doplačilo po želji: ogled, degustacija in kosilo v Stonu od 20 EUR

POVPRAŠEVANJE