Najbolj inovativna turistična agencija

Hercegovina, Dalmacija

Vabimo Vas na izlet, prilagojen posebej za Društva vinogradnikov, v katerem boste spoznavali lepoto Istre, predvsem pa njihove kleti, vina, pršut, sir…

1. DAN: Slovenija – Međugorje – Čitluk – Mostar

Odhod ob 23.00 in vožnja s krajšimi postanki do Međugorje. Čas za jutranjo kavo ali obisk cerkve, nato pa ogled etno vasi. Topla malica, po malici pa ogled vinske kleti, ki nas bo prijetno presenetila in degustacija vin. Sledi vožnja do Čitluka, kjer si bomo ogledali kamnite vinograde in ob zgodbi kamna in sonca poizkusili njihova vina. Kratka vožnja do Mostarja, ogled mesta, sprehod preko novega – starega mostu in čas za kosilo in samostojne oglede. Popoldne vožnja do Metkoviča in ob reki Neretvi do morja. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. DAN: Pelješac – Ston – Slovenija

Po zajtrku kratka vožnja do polotoka Pelješca, kjer so v zadnjih letih nasadili veliko novih vinogradov. Obisk vinogradnika, ogled kleti in degustacija peljeških vin. Sledi ogled mesta Ston in stonskega obzidja, manjše presenečenje, nato pa kosilo v eni od konob. Popoldne povratek mimo Makarske. Krajši postanek na počivališču Krka, od koder je lep pogled na reko Krko in Skradin in nadaljevanje poti do doma.

CENA: 155 EUR (najmanj 45 oseb)

Cena vključuje: prevoz z avtobusom, nastanitev z zajtrkom in večerjo v hotelu 3*, vse vstopnine in oglede po programu, toplo malico, 2 x degustacijo prvi dan, degustacijo drugi dan, kosilo, glasbo prvi večer, vodenje in organizacijo izleta.

Opomba: priporočamo 3-dnevni varianto. Drugi ali tretji dan je jeseni možno kombinirati z obiranjem mandarin.

POVPRAŠEVANJE