Najbolj inovativna turistična agencija

Hrvaška Istra (2 dni)

Vabimo Vas na izlet, prilagojen posebej za Društva vinogradnikov, v katerem boste spoznavali lepoto Istre, predvsem pa njihove kleti, vina, pršut, sir…

1. DAN: SLOVENIJA - MOTOVUN - PAZIN - PULA

Odhod avtobusa ob 06.00 uri. Vožnja z avtobusom do Motovuna. Ogled znamenitega mesteca. Sledi malica in pokušnja istrskih vin (malvazija, teran). Lahko se bomo povzpeli tudi na razgledni stolp od koder je čudovit razgled po dolini Mirne. Sledi nadaljevanje vožnje do Pazina. Ogled Etnografskega muzeja Istre in mestnega muzeja, nato pa obisk kleti, kjer bomo poskusili malvazijo, chardonnay, merlot in prošek. Sledi vožnja v Pulo in ogled kulturnozgodovinskih znamenitosti, med drugim rimskega amfiteatra (znana puljska arena), Avgustovega templja, slavoloka… Večerja in prenočevanje v hotelu 3***.

2. DAN: PULA – MARČANE - VODNJAN-ROVINJ - SLOVENIJA

Po zajtrku vožnja v Marčane, kjer bomo degustirali žganje, vino in ovčji in kravji sir, skuto in pršut. Ustavili se bomo v okolici Poreča, kjer si bomo ogledali vinograde, vinsko klet in imeli degustacijo vin.Po želji kosilo. Krajši postanek v Poreču, sprehod skozi staro mestno jedro in prosto za samostojne oglede. Sledi povratek proti domu.

CENA: 145 EUR na osebo (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: avtobusni prevoz, polpenzion v hotelu 3***, TT, toplo malico, vse vstopnine, oglede in degustacije po programu, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačilo po želji: kosilo ali večerja zadnji dan.

POVPRAŠEVANJE