Najbolj inovativna turistična agencija

LONDON 4 DNI

1. DAN:

Zbirališče potnikov na letališču Brnik in polet v London. Po pristanku prevoz z najetim avtobusom v LONDON. Panoramski avtobusni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, katedrala sv. Pavla, trg Trafalgar, parlament, Hyde park… Nastanitev v hotelu. Prosto oz. večerna možnost sprehoda po mestnem jedru (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.

2. DAN:

Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily, do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta ter do znamenite opatije Westminster (zunanji ogled). Postanek pri katedrali, nato pa, če bo mogoče, ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato pa obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Pozno popoldne (po želji) ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah se bomo odpravili še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. DAN:

Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, nato popoldanski zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v neposredni bližini (notranji ogled po želji in dogovoru). Nadaljujemo z vlakom v Greenwich. Sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po reki Temzi. Večerna možnost obiska katerega od znanih musiclov v enem od londonskih gledališč (skladno z vnaprejšnjim dogovorom). Nočitev.

4. DAN:

Po zajtrku prosto dopoldne za zadnje oglede oz. nakupe, nato organiziran avtobusni transfer na letališče. Polet iz Londona proti Sloveniji.

Cena vključuje: povraten polet v London, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage (dimenzij 50 x40 x 20cm), 3 x prenočišče z zajtrkom hotelu*** v sobah 1/2 TWC, avtobusni transfer z letališča do hotela in nazaj (vključno s krožnim ogledom mesta prvega dne), vse za izvedbo programa potrebne vozovnice za javni prevoz z metrojem drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje. Po želji lahko izlet v London izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

Možna doplačila:
- za sobo 1/1 v hotelu: 75 EUR/osebo,
- za vstopnino v muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's): 30 EUR (ob plačilu v agenciji),
- za vstopnine, plačljive na izletu (Tower Bridge: 8 GBP, Tower of London: cca. 18 GBP ...),
- za vožnjo z ladjico po Temzi: 10 GBP,
- za izlet v Windsor: 40 GBP pri min. 20 osebah (avtobusni prevoz in vstopnina za dvorec),
- za ogled katerega izmed musiclov: od 40 GBP.