Najbolj inovativna turistična agencija

Letalske vozovnice in poslovna potovanja

Želite pri svojih poslovnih potovanjih PRIHRANITI ČAS IN DENAR?

Potem smo mi pravi naslov, saj imamo posebno strokovno skupino, ki se ukvarja samo z organizacijo službenih potovanj.

Kje vam zagotavljamo največje koristi:

  • Posredujemo VSE VRSTE LETALSKIH PREVOZOV, tudi nizkoproračunske in z dolgoletnimi izkušnjami ponudimo letalske povezave, ki jih sami ne morete odkriti na Googlu.

  • Poleg letalskih vozovnic vam rezerviramo tudi NAJEM AVTOMOBILA po izjemno konkurenčnih cenah in ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE z asistenco.

  • Vključeni smo v posebne rezervacijske sisteme za HOTELSKE IN DRUGE NASTANITVENE kapacitete, ki nam omogočajo odlične cene.

  • Tudi če je nek hotel zaseden, vam mi v naših rezervacijskih sistemih mnogokrat še vedno lahko najdemo prosto sobo.

Imate poslovne goste, pa ne veste,
kako bi jih zadovoljili?

Preprosto: vi poskrbite za poslovni del,
mi za njihovo odlično počutje!

KAKO TO IZGLEDA? PREPROSTO
Vzemimo da imate v ponedeljek ob 10:00 na obisku pomembne poslovne goste, ki priletijo v Slovenijo že v nedeljo dopoldne, vrnejo pa se v torek popoldne. V nedeljo dopoldne jih mi prevzamemo na letališču, jih popeljemo na Bled, v Ljubljano ali na Dolenjsko, pokažemo lepote naše lepe domovine, peljemo na kosilo ali večerjo, obiščemo kakšno vinsko klet, zvečer pa jih pripeljemo do hotela. V ponedeljek so v vaših rokah (po sestanku ali kosilu lahko tudi v naših), v torek pa do odhoda letala zopet mi poskrbimo za njihovo dobro počutje. Na koncu jih odpeljemo na letališče.


Imamo profesionalno osebje, ustrezna prevozna sredstva, sodelujemo z odličnimi ponudniki, kar vse je jamstvo, da bodo vaši gostje zares navdušeni,kar bo morda pripomoglo tudi k uspehu vašega posla. Možna izvedba za enega ali petdeset gostov.


Lahko vam pomagamo tudi pri organizaciji manjših ali večjih poslovnih dogodkov in srečanj.

Naša bistvena konkurenčna prednost

Ko vam enkrat že potrdimo letalsko vozovnico se naše delo ne konča. Dokler letalske karte ne izdamo dnevno preverjamo, če se je morda sprostilo kakšno cenejše mesto na letalu in vam tako omogočimo dodatne prihranke.

*
*
*
*
*
*

odraslih

mladih (do 25 let)

otrok (do 12let)

infant (do 2leti)