Najbolj inovativna turistična agencija

Martinovanje na Rudolfovem splavu - 9.11.2019 ob 17.00h

V deželi cvička ima sv. Martin prav posebno mesto. Doživite ta lepi praznik v veseli družbi na Rudolfovem splavu, kjer vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

V soboto, 9. 11. 2019 se boste ob 17.00 vkrcali na splav pri Gostišču Loka, nato pa sledi vožnja po okljuku reke Krke, ki je izjemno zanimiva, saj se bomo peljali pod štirimi mostovi, mimo gradu Kamen in Novi dvor (danes bolnica), videli stolno cerkev sv. Nikolaja, ki dominira na vrhu hriba, občudovali Breg – najbolj priljubljeno mesto neštetih slikarjev, frančiškansko cerkev in samostan. Na splavu bosta tudi naša Primičeva Julija in harmonikar, ki bodo na zanimiv način predstavili sebe, Novo mesto in reko Krko. Postregli vam bomo tudi s cvičkom ali moštom in pa Martinovo večerjo. Kot se za pravo Martinovanje spodobi pa se bo na splavu opravil tudi blagoslov mladega vina. Za konec bomo enega izmed udeležencev svečano sprejeli med Rudolfove splavarje in mu podelili certifikat.

Vožnja traja 2h.

Cena za program: – 39,00 EUR/osebo

Cena vključuje: vožnjo s splavom in celoten program, vino v neomejenih količinah, Martinovo večerjo, blagoslov vina, simbolično darilce, zavarovanje in organizacijo.

Menu Martinove večerje:

  • Bučna juha
  • Raca
  • Mlinci
  • Zelje
  • Kostanjeva strnjenka z gozdnimi sadeži

Prijave sprejemamo na:
E: tjasa.stankovic@kompas-nm.si
T: 030 711 999

POVPRAŠEVANJE