Najbolj inovativna turistična agencija

Prihod na splav, kjer vas bo pozdravila Julija Primic Scheuchenstuhl in vas popeljala v svet doživetij na Rudolfovem splavu. Spoznali boste njen dom, saj se bomo popeljali mimo gradu Kamen in Novi dvor. Ob naslikovitejšem delu Novega mesta boste spoznali perico, ki vam bo razkrila nekaj starih modrosti in oprala svojo ‘žehto’. Pri frančiškanskem samostanu, ki skriva najbogatejšo knjižico mesta, bo potekala tudi prava osnovna šola ‘BRIHTNA GLAVA‘. No, ja. Obiskovalci boste v času trajanja šolske ure na duhovit, zanimiv in pester način spoznali Janeza Trdino, in to s pomočjo »strogega« učitelja, ki prisega na palico in klečanje v kotu.

Na koncu šolske ure boste prejeli udeleženci spričevalo s svojim imenom in priimkom kot dokaz, da ste osvojili osnovno znanje o deželici na sončni strani Gorjancev. Učitelj bo ocenil vaše vedenje. Enega izmed udeležencev bomo svečano sprejeli med Rudolfove splavarje in mu podelili certifikat, na koncu pa boste v spomin na splavarjenje prejeli simbolično darilce. Da bo vse še bolj veselo, bo z nami tudi harmomikar. Postregli vam bomo s toplo dolenjsko malico (doplačilo), cvičkom in to v neomejenih količinah…

CENA: nad 45 oseb 15 EUR, 30 do 45 oseb 16 EUR, 20 do 30 oseb 17 EUR

Cena vključuje: vožnjo s splavom in celoten program z Julijo Primic, perico, harmonikarjem, učiteljem, Rudolfovim odposlancem in splavarji, cviček ali vodo v neomejenih količinah, simbolično darilce, zavarovanje in organizacijo.

POVPRAŠEVANJE