Najbolj inovativna turistična agencija

Otok Krk in Goli otok za gasilce

Program ekskurzije za gasilce

Odhod ob 6.00 zjutraj in vožnja do Reke, mimo Bakarskega zaliva do Krka. Otok je s celino od leta 1980 povezan z mogočnim mostom. Krk je največji jadranski otok in zaradi svoje raznolikosti tudi eden najbolj privlačnih. Najprej bomo obiskali kolege gasilce v Krku, ki nas bodo seznanili z njihovim delom in organizacijo, nato pa si bomo na kratko ogledali mesto. Okoli poldneva se bomo vkrcali na ladjo in zapluli proti Golemu otoku.

Na ladji nam bodo postregli z dobrodošlico in pripravili kosilo. Riba (dve vrsti, solata, krompir ali dve vrsti mesa za tiste, ki ne jedo rib), vino, voda ali sok. Vožnja bo trajala približno dve uri in pol. Med plovbo si bomo ogledali sosednje otoke: Galun, Prvić, v daljavi se bo videl Cres, pred nami bo otok Rab, nad nami na celini pa se bo dvigala planota Velebit. Na otoku se bomo zadržali dobro uro.

Tu bomo prisluhnili lokalnemu vodenju in izvedeli veliko zanimivega o otoku in dogajanju na njem po letu 1949, ko je bil tu zloglasni jugoslovanski zapor političnih obsojencev. Povratek v Krk okoli 17.30, nato pa vožnja proti Sloveniji. Večerja in ob želeni uri odhod proti Ljubljani.

CENA: 69 EUR na osebo (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, izlet na Goli otok, kosilo na ladji, večerjo, oglede in vodenje ekskurzije po programu, organizacijo izleta in srečanja z gasilci, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

POVPRAŠEVANJE