Najbolj inovativna turistična agencija

1./2. DAN: Slovenija - severna Italija

Odhod turističnega avtobusa ob 04.00. Vožnja skozi Fernetiče v Italijo do Ligurske obale, mimo San Rema in Ventimiglie v Francijo. Prihod do bisera Azurne obale - Nice. Orientacijski ogled mesta. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. DAN: Provansa

Po zajtrku vožnja skozi Cannes v Provanso. Postanek v Avignonu, evropski kulturni prestolnici leta 2000. Ogled palače ter znamenitega mostu St. Benezet, nato pa vožnja mimo Montpelliera. Naš zadnji postanek bo Carcassoneu – pravljično srednjeveško mesto za obzidjem. Zvečer prihod v Lurd, namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

3. DAN: Lurd

Po zajtrku bomo prisostvovali »maši narodov« , nato pa si bomo ogledali mesto: zgornja bazilika Brezmadežnega spočetja, kripta, spodnja bazilika Rožnega venca, votlina, kopališča, podzemna bazilika sv. Pija X…. Sprehodili se bomo tudi skozi najstarejši del mesta in si ogledali Bernardkino rojstno hišo, ječe… Sledi večerja in udeležba pri procesiji lučk. Prenočevanje.

4. DAN: Lurd - Provansa - Slovenija

Po zajtrku dopoldne prosto za samostojno doživetje tega čudežnega mesta, nato pa povratek po isti poti do doma. Na poti postanek v kneževini Monako in Monte Carlu.

5. DAN: Slovenija

Prihod domov okoli poldneva.

CENA: 339 EUR (pri minimalni udeležbi 40 potnikov)

Cena vključuje: vožnja z avtobusom, ogledi po programu, štirje polpenzioni v hotelu 3***, vodenje in organizaciji potovanja.

Doplačila: vstopnine za želene oglede

POVPRAŠEVANJE