Najbolj inovativna turistična agencija

1./2. DAN: Slovenija -Međugorje – Mostar – Sarajevo

Zbrali se bomo ob 23.00 uri in se odpeljali do Međugorja. Najprej se bomo povzpeli na “Hrib prikazpovanj“, nato pa se odpeljali do cerkve, kjer bomo imeli sveto mašo. Sprehod in ogled, čas za kavo in zajtrk. Nadaljevanje poti in postanek v Mostarju. Ogled starega dela mesta, čas za kosilo, sprehod preko novega “starega mostu”, nato pa vožnja proti Sarajevu. Krajši postanek in ogled Vrela Bosne. Po prihodu v Sarajevu sledi nastanitev v hotelu in večerja. Prenočevanje.

3. DAN: Sarajevo - Slovenija

Po zajtrku maša v čudoviti katedrali Srca Jezusovega, nato pa sledi ogled Sarajeva, glavnega mesta Bosne in Hercegovine, ki leži ob reki Miljacki že od leta 1462, ko so Turki tukaj zgradili rezidenco za poglavarja osvojene otomanske province Bosne. Z lokalnim vodičem se bom sprehodili po starem delu mesta in ogled zaključili na Baščaršiji, kjer bomo lahko poskusili tudi znamenite čevapčiče v lepinji. Popoldne slovo od Sarajeva in vožnja proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA: 120 EUR (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: avtobusni prevoz s sodobnim avtobusom, nastanitev v hotelu 3*, večerja, lokalni vodič, vsi ogledi po programu, vodenje in organizacijo, DDV.

Doplačila po želji: večerja v nacionalni restavraciji ob glasbi 12 EUR

POVPRAŠEVANJE