Najbolj inovativna turistična agencija

SLAVONIJA-MADŽARSKA-VOJVODINA ZA ČEBELARJE

Program strokovne ekskurzije za čebelarje

1.DAN: Slovenija - Osijek – Batina

Odhod ob 4.00 zjutraj in vožnja na Hrvaško do Baranje, kjer si bomo vzeli čas za kavo, nato pa nadaljevali vožnjo do Batine, kjer nas bo pričakal g. Stipe. Po ogledu čebelnjaka bomo v njegovem salašu imeli kosilo, ogledali pa si bomo tudi klet in poizkusili vina. Okoli 15. ure se bomo odpeljali v Kneževe vinograde in si ogledali »Beljski podrum«. Po želji ogled parka Kopački rit, kjer se bomo popeljali z ladjico po močvirnem področju, ogledali film in sprehodili skozi kompleks dvorca Tikveš. Zvečer nastanitev v penzionu Sklepič in večerja v »Baranskoj kući«.

2.DAN: Madžarska - Sombor

Po zajtrku vožnja do mesteca Baja. Obisk nacionalnega parka, ogled muzeja, predavanje, kosilo, obisk čebelarja in izlet z ladjico po Donavi. Popoldne vožnja proti Somboru, po želji krajši postanek, nato pa nadaljevanje poti v Novi Sad. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

3.DAN: Sombor - Petrovaradin - Sremski Kralovci - Slovenija

Po zajtrku sledi vožnja do Petrovaradinske trdnjave, od koder je prelep pogled na celotni Novi Sad. Nadaljevanje do bližnjih Sremskih Kralovcev, kjer bomo obiskali družino Živanovič, ki ima bogato tradicijo čebelarstva in vinogradništva. Ogledali si bomo muzej, klet in na koncu imeli pokušino medu in vin. Poizkusili bomo tudi znameniti bermet, ki se je nahajal tudi na vinski karti Titanika. Sledi povratek proti domu.

CENA: 195 EUR (najmanj 45 potnikov)

Cena vključuje: prevoz s sodobnim avtobusom po programu z vsemi cestninami in parkirninami, 1 x nočitev z zajtrkom v penzionu, večerja v »Baranskoj kući«, 1 x nočitev, večerja in zajtrk v hotelu, obisk čebelarja in kosilo z vinom prvi dan, ogled kleti in degustacija, program na Madžarskem, obisk čebelarja, kosilo, predavanje in najem predavalnice, vožnja z ladjo po Donavi, voden ogled Novega Sada in Petrovaradina, ogled in degustacija v Sremskih Karlovcih, osnovno nezgodno zavarovanje in dodatno zavarovanje z asistenco v tujini, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačilo po želji: enoposteljna soba, vstopnina Kopački rit 9 EUR, kosilo zadnji dan

POVPRAŠEVANJE