Najbolj inovativna turistična agencija

Biseri Dalmacije 3 dni

1./ 2. dan: Slovenija – Dubrovnik – Ston - Neum (Gradac)
Zvečer ob dogovorjeni uri odhod in vožnja skozi Metliko na Hrvaško in naprej s postanki do Dubrovnika, kamnitega bisera, ki si ga bomo ogledali pod vodstvom lokalnega vodiča. Povzpeli se bomo tudi na obzidje. Nato vožnja proti Stonu in ogled mesta, najdaljšega obzidja v Evropi in solin, kjer še danes pridelujejo sol na star način. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.

3. dan: Omiš – Split -Vodice
Po zajtrku vožnja do Omiša ob reki Cetini, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro, povzpeli se bomo na trdnjavo, ogledali si bomo most, ki ga lahko premaknejo, stene, kjer imajo plezalno šolo, sramotilni steber, prisluhnili zgodbi o omiških gusarjih… Nadaljevanje vožnje do Splita, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro, ki je vtkano v nekdanjo Dioklecijanovo palačo. Sledi vožnja do Trogirja, vmes kratek postanek v Solinu. V Trogirju si bomo ogledali staro mestno jedro in katedralo sv. Lovre z znamenitim Radovanovim portalom. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.

4. dan: Vodice – Zadar – Nin - Slovenija
Po zajtrku vožnja do Zadra, kjer si bomo ogledali mesto, rimski forum, cerkev sv. Donata, morske orgle, instalacijo Pozdrav soncu... Sprehodili se bomo po znameniti Kalelargi in se natozapeljali do Nina, kjer si bomo ogledali najmanjšo katedralo, mesto in izvedeli nekaj več o Grguru Ninskem. Popoldne vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Informativna cena: 180 EUR na osebo (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom in večerjo v hotelu 3*, turistične takse, lokalno vodenje v Dubrovniku, vse oglede in vstopnine po programu, spremljevalci, DDV, vodenje in organizacijo ekskurzije.

POVPRAŠEVANJE