Najbolj inovativna turistična agencija

Po poteh zamejskih Slovencev

1. dan: Slovenija – Trst – Miramar - Rezija – Kranjska Gora
Zjutraj odhod avtobusa ob 5:30 in vožnja proti Trstu - ogled znamenitosti, tudi Rižarne, koncentracijskega centra znotraj samega mesta. Nadaljevanje vožnje do gradu Miramar – ogled gradu. Vožnja do Rezije in predstavitev življenja zamejcev (diapozitivi, prikaz plesov) ter obisk muzeja brusačev Solbica. Nastanitev v Kranjski Gori, večerja in nočitev.

2. dan: Kranjska Gora – Gosposvetsko polje – Celovec – Murska Sobota
Zajtrk, nato vožnja do Hiše eksperimentov blizu Borovelj. Vožnja do Gosposvetskega polja – ogled Gospe Svete in vojvodskega prestola. Sledi ogled starega mestnega jedra Celovca in obisk Minimundusa. Vožnja  po dolini reke Drave v Slovenijo in postanek za ogled HE Fala. Nastanitev v Murski Soboti, večerja in nočitev.

3. dan: Murska Sobota – Lendava – Moravske Toplice
Po zajtrku nadaljevanje vožnje do Lendave. Ogled starega mestnega jedra in kapelice Svete Trojice, kjer je na ogled tudi naravno mumificirano truplo kapetana Mihaela Hadika, ki od nekdaj buri domišljijo Lendavčanov. V Bogojini si bomo ogledali znamenito Plečnikovo cerkev, nato pa bomo v Filovcih obiskali lončarja. Sledi še vožnja do Krapine, kjer si bomo ogledali Muzej krapinskih neandertalcev, ki slovi kot eden najsodobnejših muzejev. Prihod domov v večernih urah.

Informativna cena: 168 EUR na osebo (najmanj 40 oseb)

Cena vključuje: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion, vstopnino in vodenje v kulturnem domu in sinagogi Lendava, vstop v HE Fala, ogled lončarstva v Filovcih, program v Reziji, vstopnino in vodenje v muzeju neandertalcev v Krapini, vstopnino cerkev sv Trojice, vstopnino Minimundus, vstopnino Hiša eksperimentov, vodenje, organizacijo izleta ter DDV.

POVPRAŠEVANJE