Najbolj inovativna turistična agencija

Zabaven program, primeren za skupine od 8 do 100 in več oseb.

Zbrali se bomo Otočcu, od koder se bomo podali med dolenjske vinograde, kjer bomo iskali pot do stare zidanice.

Na poti bomo reševali zabavne naloge, ki nas bodo pripeljale do cilja. Program in zahtevnost nalog prilagodimo skupini in ciljem: ali si želite samo popestriti druženje in se zabavati, ali želite skozi naloge razvijati skupinsko delo, sodelovanje in komunikacijo… Nekaj zabavnih iger bomo izvedli tudi pri stari zidanici.


Skozi izvajanje programa bomo spoznavali naravno in kulturno dediščino Dolenjske, srečali se bomo z ljubeznivimi domačini, program pa bomo zaključili na Matjaževi domačiji, kjer nas bodo domačini pričakali v narodni noši. Po dobrodošlici nam bo gospodinja razkazala pred kratkim obnovljeno 150 let staro hišo, še bolj pa bo zanimivo v kleti, kjer nas bo gospodar pričakal z veselo zdravico. Na lesenem podu si bomo ogledali 20-minutno multivizijsko prezentacijo »Zgodba o cvičku«. V njej se nam bo predstavil sam cviček. Sledi še degustacija sestavin cvička: dolenjsko belo, frankinja in žametovka. Zraven bomo poskusili ajdov kruh z orehi, domače salame in sir. Degustacijo bomo zaključili s kraljem cvička. Na koncu bomo razglasili in nagradili zmagovalno ekipo.


Program je primeren za skupine od 4 do 100 oseb. Ob tem vam lahko organiziramo še koncert v cerkvici, toplo malico, kosilo ali večerjo z glasbo in animacijo...

Programe in ponudbe prilagodimo vaši skupini, zato nas kontaktirajte in sporočite vaše želje.