Najbolj inovativna turistična agencija

Malo gora na Slovenskem ima tako bogato mitologijo in toliko izvirov zdrave pitne vode kakor Gorjanci. Udejanjena je v Bajkah in povestih o Gorjancih, ki jih je spisal bard Dolenjske Janez Trdina, in še vedno živih pripovedih o Kukovi gori, ki se spletajo v legende, čeprav je tudi do sem že segla kričeča nevšečnost civilizacije in ogrozila starodavni mit o žalik ženah, škratih in čarovnicah, ki so z vrha Sv. Jere, tako kot s Slivnice ob Cerkniškem jezeru, letale na Klek. Zares živ in večen božji dar Gorjancev pa je voda, ki ji nekateri pripisujejo tudi zdravilno moč.

Pohod po energetski gozdni poti (2, 5 ali 10 km gozdnih poti in stezic). Na poti bomo reševali različne naloge, ki nas bodo pripeljale do končnega cilja.

Zgodbe gorjanskega škrata: Gorjanski škrat nam bo zagodel in zamešal poti, da pa nam bo pokazal pravo pot do planinskega doma, kjer nas bo čakala malica, kosilo, večerja ali piknik, bomo morali reševati različne naloge.

Škratova olimpijada: igre na prostem, kjer bomo v skupinah premagovali različne ovire in tekmovali med seboj.

Pastirske igre: oživeli bomo stare igre pastirjev, na koncu pa si bomo ob odprtem ognjišču pripravili pastirsko malico.


Na Gorjancih organiziramo različne programe, ki so po vsebini, zahtevnosti, ciljih, času in ceni prilagojeni različnim skupinam od 2 do 100 oseb, lahko pa tudi več. Različne vsebine in programe lahko dopolnimo z motivacijskimi in izobraževalnimi delavnicami pod vodstvom zunanjih strokovnih sodelavcev.


Pošljite nam povpraševanje in pripravili bomo program, prilagojen prav vaši skupini.

Pripravimo vam lahko kombinacijo različnih nalog, ob tem pa seveda poskrbimo tudi za odlično vodenje, kulinariko, animacijo in zabavo ob glasbi…