Najbolj inovativna turistična agencija

1. dan, petek
Popoldne prihod v hotel, dobrodošlica in nastanitev v sobi.
Prvo srečanje in uvod v delavnice. Prvi dan je posvečen sproščanju, vizualizaciji in čuječnosti.
Druženje ob večerji in prenočevanje.

2. dan, sobota
Po zajtrku sledi drugi sklop delavnic, posvečen obvladovanju težav in konfliktov: »Sreča ni sama po sebi umevna. Izhaja iz naših dejanj." (Dalai Lama XIV)
Po kosilu sledi sprehod skozi stari del Novega mesta, ki je letošnje leto posvetilo jantarju, najstarejšemu dragocenemu materialu v zgodovini človeštva. Obiskali bomo Dolenjski muzej, kjer bomo jantar tudi bolje spoznali. Zraven muzeja je stolnica sv. Nikolaja z znamenito Tintorettovo sliko in svetoletnimi vrati. Sledi še sprehod do Krke in vkrcanje na Rudolfov splav ter vožnja po okljuku reke Krke, ki objema stari del Novega mesta. Že sama vožnja je posebno doživetje, dodano vrednost pa ji daje poseben animacijski program, ki ga popestrijo Primičeva Julija in perica s Krke ter seveda splavarji in harmonikar. Po splavarjenju bo čas za samostojne oglede ali nakupe, zvečer pa večerja in prenočevanje.

3. dan, nedelja
Po zajtrku sledi dopoldne zaključni del delavnic: mirna vadba za krepitev in obvladovanje vsakdanjega stresa z elementi sproščanja in ozaveščanja dihanja.
Kosilo. Naše druženje bomo zaključili na Matjaževi domačiji, kjer nas bodo sprejeli v narodnih nošah in pričarali utrip dolenjskega podeželja nekoč in danes, ob tem pa bomo v multiviziji in ob degustaciji spoznali tudi dolenjskega posebneža, cviček. Sledi vrnitev proti domu.

Cena: 198 EUR

Cena vključuje: nastanitev v hotel 3***, 2 x večerjo, kosilo in zajtrk, izvedbo delavnic, vstopnino v Dolenjski muzej, splavarjenje po reki Krki, program na Matjaževi domačiji z vključeno multivizijo in degustacijo ob ajdovem kruhu in siru, organizacijo, DDV.

Dodatna ponudba:

  • program na gradu Struga 7 EUR (ogled gradu, lokostrelstvo, iskanje skritega zaklada)
  • čolnarjenje ali vožnja s supi po Krki od 11 EUR
  • individualni pogovor/terapija po dogovoru

Dodatne ugodnosti: uporabniki dobijo dodaten popust, ko se odločijo uporabiti katero od metod: kraniosakralna terapija, mediacijski pogovor, intiniti-čuječi ples

POVPRAŠEVANJE