Najbolj inovativna turistična agencija

1/2. DAN:

Odhod v četrtek ob 23. uri in vožnja do Beograda. Kratek postanke za kavo in nadaljevanje vožnje preko pančevskega mostu proti Vršcu. Voden ogled mesta, nato pa nastanitev v hotelu. Obisk sejma Vinofest in degustacija vin. Prosto za kosilo in samostojne oglede. Popoldne se bomo podali na pot vina do vasi Gudurica, kjer bomo imeli ogled kleti in degustacijo 5 do 7 vrst vin. Zvečer v hotelu svečana večerja na kateri bo tudi degustacija nagrajenih vin in vinski ples.

3. DAN:

Po zajtrku vožnja do Novega sada. Sprehod po starem delu mesta, prosto za kosilo in samostojne oglede. Nadaljevanje vožnje in postanek v Sremskih Karlovcih in ogled čebelarskega muzeja ter vinske kleti. Degustacija odličnih fruškogorskih vin ob domačem narezku. Poizkusili bomo 5 vzorcev, med drugim nam bodo ponudili znamenito vino Bermet, ki so ga ponujali tudi na vinski karti ladje Titanic. Sledi vožnja proti domu s kratkim postankom v Krušedolu, kjer si bomo ogledali enega najlepših srbskih samostanov. Prihod domov v poznih večernih urah.

Cena: 145 EUR (nastanitev v hotelu, najmanj 45 oseb)
125 EUR (nastanitev v privatnih sobah)

Cena vključuje: avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom, vstopnino in degustacijo za sejem Vinofest, svečano večerjo ob glasbi, ogled kleti in degustacijo vin v Gudurici, ogled čebelarskega muzeja in kleti z degustacijo vin ob narezku v Sremskih Karlovcih, vse oglede po programu, vodenje in organizacijo ekskurzije.

POVPRAŠEVANJE